..
..

Wie ben ik

Mijn naam is Fleur de Bonte en ik ben sinds 2010 actief als (vecht)sportinstructeur. Ik geef onder andere Bodycombat van Les Mills bij The Real Gym in Leusden. Dit is een explosief uurtje trainen en geeft je naast een krachtig gevoel ook veel zelfvertrouwen.  Naast dit alles raak je ook nog eens snel in topvorm en verdwijnen de kilo’s als sneeuw voor de zon.

Dik propje

Dit had ik echt nodig, na de komst van mijn tweede kindje woog ik nog 93 kilo en voelde me vreselijk. Met mijn kleine postuur leek ik wel een dik propje en ik voelde me opgesloten in mijn eigen lichaam. Nu een aantal jaar verder met intensief trainen door middel van vechtsport en gezonde aanpassingen in mijn eetpatroon, heb ik me door de kilo’s heen geworsteld en een gewicht bereikt van 60 kilo! Ik voel me nu fitter, slanker en sterker dan ooit. Ik durf met gemak weer in een strakke spijkerbroek.

Je hoofd leeg

Dit heeft me doen besluiten om ook andere mensen te helpen. Iedereen moet zich tenslotte lekker in zijn vel kunnen voelen. Met vechtsport en boksen kun je niet alleen fysiek sterker en slanker worden maar ook mentaal. Juist deze combinatie spreekt mij zo aan. Even een lekker uurtje knallen en je hoofd is weer leeg! 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram